Menu

Støtte til et bedre liv med KOL

Vi har samlet en række materialer til dig, der kan være med til at styrke den gode samtale om KOL. Materialerne og værktøjerne kan give dig mere indsigt i, hvordan du lærer at leve bedst muligt med din KOL.

Modulhæfter

Modulhæfter, der hjælper dig, der er berørt af KOL, til at mestre din hverdag bedre.

I disse uddannelseshæfter finder du støtte og hjælp til bedre at kunne klare din sygdom og leve med KOL. Uddannelseshæfterne er lette at læse og nemme at bruge i din hverdag. De handler om din sygdom og giver praktiske råd og forslag til gode øvelser. Jo mere du ved om sygdommen, jo nemmere bliver det at leve med den.

Spørg efter modulhæftet hos din læge eller sygelejerske ved din næste konsultation.

play

Lungeliv

Hvor meget ved du egentlig om dine lunger?

Lungeliv er en online platform, der på en sjov måde, hjælper dig med at lære dine egne lunger bedre at kende. Du kan bl.a. teste hvor gamle dine lunger er i forhold til din faktiske alder. Ved hjælp af nogle spørgsmål, kan du også få mere viden om, hvordan din livskvalitet kan være påvirket af din KOL. På den måde kan du få mere viden om dine lunger, der kan være med til at skabe en mere meningsfyldt samtale mellem dig og din læge eller sygeplejerske.

Prøv nu

Tal med din læge eller sygeplejerske

Jo mere din læge og sygeplejerske ved om dine symptomer, medicin, aktivitetsniveau og livsstil, jo bedre kan lægen behandle din KOL. Sørg for at spørge din læge eller sygeplejerkse til råds om gode øvelser eller et træningsprogram.

Gode råd til træning

Læs mere her.

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S