Menu
Luk
Footer

Betingelser

Aktivmedkol.dk ejes og administreres af Boehringer Ingelheim Danmark A/S.

Indholdet på aktivmedkol.dk er alene til informationsbrug. Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for en kompetent, professionel rådgivning eller behandling hos læge.

Indholdet på aktivmedkol.dk er på ingen måde egnet til at stille diagnoser eller fastlægge behandling.
Alle brugere af aktivmedkol.dk opfordres til at søge læge, hvis de har symptomer, der svarer til de symptomer, der omtales på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål til eller problemer med dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du starter eller ændrer en behandling.

Hverken Boehringer Ingelheim Danmark A/S eller andre bidragsydere på aktivmedkol.dk kan på nogen måde drages til ansvar - direkte eller indirekte - for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i dokumenter på aktivmedkol.dk.

På aktivmedkol.dk. bliver der ikke indsamlet eller behandlet personoplysninger om dig. Du kan læse, mere om vores anvendelse af cookies her.

Kontakt vedrørende aktivmedkol.dk kan ske til:
Boehringer Ingelheim Danmark A/S, Strødamvej 52, 2100 København Ø, tlf.: 3915 8888, e-mail: info.cop(at)boehringer-ingelheim.com.

Del artiklen
Del artiklen
Print artiklen
Print artiklen
TYPO3 CMS by TypoConsult A/S
Del denne side på...